top of page
  • Whatsapp
  • Instagram
  • Facebook

Mink Campers - myynti ja vuokraus
Koe luonto aivan uudella tavalla

60 Degrees North Logo

Tervetuloa 60 Degrees North:in verkkosivuille. Olemme Mink Campersin virallinen jälleenmyyjä Suomessa. Koe luonnon kauneus tyylillä Mink Campersin kanssa. Kevyt ja toiminnallinen retkeilyvaunu tarjoaa täydellisen tasapainon käytännöllisyyden ja estetiikan välillä. Sen pohjoismainen suunnittelu on ainutlaatuisen huomiota herättävä. Mink Campersin kanssa pääsee helposti syrjäisillekin reiteille, joihin isommilla asuntovaunuilla ei pääse. Se tarjoaa mukavat yöunet kahdelle aikuiselle ja lapselle, mikä tekeekin siitä täydellisen koko perheen retkille.

Luontoystävällinen

Mink Campers on aerodynaamisen muotoilun sekä pienen painonsa ansiosta helppo vetää jopa sähköautolla. Retkeilyvaunun omamassan ollessa vain 500kg, onnistuu vetäminen myös pienellä ajoneuvolla vaivattomasti.

Makuuhuone vaihtuvilla maisemilla

Pieni ulkopuolelta mutta tilava sisältä. Upea iso panorama kattoikkuna ja molemmilla sivuilla pyöreät ovet ikkunoilla. Laadukas parisänky joka takaa hyvät yöunet tähtitaivaan alla. Lapselle on myös mahdollista tehdä oma nukkumapaikka vaunuun, vaihtoehtoisesti tila käytettävissä tavaroiden säilytykseen.

Mink Camper Northern Lights
MINK X

Nordic design

Tässä ainutlaatuisessa retkeilyvaunussa yhdistyvät laadukas työ, käytännöllisyys ja kestävyys. Vaunu on tukeva ja sopii myös vaativaan maastoon eri olosuhteissa. Tämä innovaatio nostaa retkeilyn aivan uudelle tasolle mukavuuksia unohtamatta.
Mink Campers on yksinkertainen, hauska ja helppo käyttä
ä.  Yhdistä telttailun luonnonläheisyys, tyyliin sekä mukavuuteen - minimalistiseen tapaan.

MINK E

Sopii kaikille vuodenajoille

Mink Campers on rakennettu innovatiivista ja saumatonta Solid Shell Structure™ (patentti vireillä) koria käyttäen. Tukeva galvanoitu alusta ja vaunun matala painopiste varmistaa retkeilyvaunun turvallisen ja vakaan vetämisen. Lisävarusteena tilattava tehokas Webasto-lämmitys takaa retkeilyvaunun ympärivuotisen käytön. Olipa kyseessä sora, lumi, hiekka tai päällystetty tie - Mink Campers seuraa vaikeassakin maastossa säähän katsomatta!

MINK Adventure in snow
MINK_Airflow
WEBASTO
Mink Camper kitchen night time

Takakeittiö

Retkeilyvaunun taka-osasta avautuu hyvin varusteltu ja valaistu keittiö. Keittiössä on runsaasti säilytystilaa, kaasuhella, sisäänrakennettu valaistu jääallas, 12 V ja 220 V sähköpistokeet. Valinnainen aurinkopaneeli tarjoaa ylimääräistä virtaa keittiölle ja nukkuma-alueelle. Lisäksi Mink Camperin teltta on erinomainen lisävaruste, joka tarjoaa lisäsuojaa sääolosuhteilta.

Mink Campers kitchen
MINK CAMPERS ICELAND

Mink Campers on islantilainen yritys. Retkeilyvaunut valmistetaan Latviassa ja on suunniteltu erityisesti pohjoisen sääolosuhteisiin.

Korkealaatuisen eristyksen ja suunnitteluteknologian ansiosta Mink Campersia on testattu ja käytetty jopa -21 asteen lämpötiloissa. Vaunut ovat myös kevyitä ja helppoja vetää jopa sähköautoilla.

Mink Campers tarjoaa erilaisen tavan lähteä seikkailuun luontoon, ja voit löytää monenlaisia leirintäkohteita ympäri maata, etelästä pohjoiseen. Mink Campersin pienen koon ja kevyen painon ansiosta voit helposti siirtyä eri kohteisiin ja maastoihin. Olemme koonneet hyödyllistä tietoa upeista leirintäpaikoista, joihin kannattaa suunnata ja tutustua!

Mink Campers

MINK-S.webp

Mink-S

MINK-S on alkuperäinen Mink Camper, joka on suunniteltu tekemään leiriytyminen vaivattomaksi ja helpoksi hyvin harkituilla yksityiskohdilla. Sen kevyt ja aerodynaaminen suunnittelu tekee siitä ihanteellisen matkakumppanin useimmille autoille.

MINK-X.webp

Mink-X

MINK-X on alkuperäisen Mink Camperin seuraava malli. MINK-X on huolellisesti suunniteltu nostamaan leirintäkokemus uudelle tasolle harkituilla yksityiskohdilla. Sen vankka rakenne ja monipuolinen suunnittelu tekevät siitä täydellisen seikkailukumppanin erilaisille maastoille, varmistaen vaivattoman leiriytymiskokemuksen.

MINK-E.webp

Mink-E

MINK-E on uusin tulokas Mink Camper -perheessä. Se on suunniteltu uudelleen ympäristötietoisille seikkailijoille. MINK-E on kevyempi kuin muut Mink Camperit, mikä vähentää vetovastusta ja toimii täysin sähköllä. Sen kevyt ja aerodynaaminen suunnittelu tekee siitä täydellisen matkakumppanin useimmille sähköautoille.

MINK LOGO

RENT A MINK

Puskaparkki_60Degrees_North
Puskaparkki_60Degrees_North
Puskaparkki_60Degrees_North
Puskaparkki_60Degrees_North
Puskaparkki_60Degrees_North
Puskaparkki_60Degrees_North
Puskaparkki_60Degrees_North8
Puskaparkki_60Degrees_North5

Retkeilyvaunun vuokraaminen on loistava tapa kokea matkustamisen vapaus uusiin ja jännittäviin paikkoihin, joihin perinteisillä asuntovaunuilla ei pääse. Vuokraus sopii myös niille, jotka ovat kiinnostuneita ostamaan vaunun, mutta haluavat kokeilla sitä ensin. Yllä olevasta "Explore"-painikkeesta löydät hyviä ehdotuksia ja ideoita siitä, minne suunnata seikkailulle retkeilyvaunun kanssa!

Mink Campers Suomi
Mink Camper
bottom of page